Meer dan haarden

Naast Haard & Design Veenendaal wijzen we u graag op ons zusterbedrijf Thermo Totaal Techniek voor de levering en montage van RVS rookgasafvoerkanalen. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van schoorstenen? Met ons zusterbedrijf Schoorsteentechniek Midden Nederland kiest u voor ervaring en vakmanschap, veilig en vertrouwd.  

In welke provincies is Haard & Design Veenendaal werkzaam?

Haard & Design Veenendaal is werkzaam door heel Nederland, maar voornamelijk richten wij ons op de onderstaande provincies:

– Noord- Holland
– Zuid- Holland
– Gelderland
– Utrecht
– Noord- Brabant
– Flevoland 
– Overijssel

Wie zijn wij?

De Specialist in Kachels en Haarden

Met ruim veertig jaar ervaring in het vak mogen wij ons met recht Specialist noemen. Vanuit onze expertise bieden wij dan ook voor bijna elk budget een passende oplossing. Voor zowel voor de aanschaf en installatie van uw haard, als voor de totale realisatie, bent u bij Haard & Design Veenendaal aan het juiste adres. Laat u zich in de fraaie showroom verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak en ontdek er de verscheidenheid aan (brandend) opgestelde haarden, kachels en woonaccessoires. Het is dé ideale gelegenheid om rustig rond te kijken. Om inspiratie op te doen en de kachel of haard te vinden die aansluit bij uw wensen. Wilt u daarbij geholpen worden? Onze mensen staan voor u klaar.

Wij voorzien u van advies met betrekking tot de te treffen voorzieningen in de ruwbouwfase. Bij renovatie of verbouwing komen wij graag ter plaatse om de technische aspecten en mogelijkheden te bekijken. Geïnspireerd door hedendaagse trends en gesteund door onze jarenlange ervaring laten wij uw wensen en onze visie samensmelten tot een passend geheel.

Samenwerking met uw eigen architect of interieurstylist is eveneens mogelijk. Haard & Design Veenendaal heeft vakbekwame montageteams die zorgen voor perfecte, veilige plaatsing en afwerking hetgeen de uitvoeringsperiode tot een minimum beperkt. Gebruik van 1e klasse, duurzaam materiaal zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw haard of kachel. Wenst u zelf de haard te installeren? Ook dan kunt u rekenen op deskundig advies.

 

Neem snel contact op met een van onze specialisten!

Johan van Geenhuizen
Directeur
0318-529672
info@haard-design.nl

Max van Geenhuizen
Sales/ administratie
0318-529672
info@haard-design.nl