Vlamgarantie Bellfires

Vlamgarantie Bellfires

U wilt graag een gashaard maar u hebt ook gehoord dat de toekomst van aardgas in Nederland onzeker is.

Gelukkig zijn de haarden van Bellfires niet afhankelijk van aardgas en zijn er meerdere opties denkbaar om uw gashaard te laten branden.

Wist u bijvoorbeeld dat de haarden van Bellfires heel makkelijk om te bouwen zijn naar propaan en dat ze ook op biogas kunnen branden. Wat er ook gebeurt, wij zorgen samen met Barbas Bellfires ervoor dat de gashaard gewoon blijft branden! Daarom bieden wij u een vlamgarantie aan.

Vlamgarantie

Omdat wij echt geloven in het feit dat de gashaard altijd kan blijven branden bieden we u een Vlamgarantie aan. Waarmee u de zekerheid krijgt dat wat er ook gebeurt met het aardgas in Nederland, uw gashaard altijd kan blijven branden. Wij zorgen er, in het geval dat u afgesloten wordt van het aardgas, voor dat de haard wordt omgezet naar een alternatieve brandstof mocht dat nodig zijn in de toekomst.

Het enige wat u hoeft te doen is het serienummer van de haard via deze website registreren. U ontvangt dan automatisch van ons een e-mail voucher die deelname aan de actie bevestigd.