Haardhout kopen

houtskool

Houtskool is verhit hout waarbij de vluchtige bestandsdelen uit het hout worden verwijderd. Het hout wordt verbrand maar door de luchttoevoer te beperken verbrand het niet volledig. Je houdt dus droge stukken verkoold hout over die prima geschikt zijn voor de barbecue.

Briketten worden gemaakt van de resten bij de productie van houtskool. Deze resten worden fijngemalen tot poeder waarna ze met een bindmiddel tot blokjes worden geperst. Tegenwoordig zijn er ook kokosbriketten die gemaakt worden van geperste schillen van kokosnoten. 

Voor iedere horeca, catering of andere professionele instelling is houtskool met een hoge constante warmte zeer belangrijk. Samen met onze leverancier Masterfire bieden wij een goed lopende samenwerking met onze klanten aan.

Bij Masterfire heeft u de keuze om de zakken houtskool in 3 verschillende gewichtsklassen geleverd  te krijgen. De zakken zijn beschikbaar in de grootte van : 7,5 kg, 10 kg en 15 kg. Als u een vraag of voorstel heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bestel snel via de onderstaande kortingsknop en ontvang € 10,00 korting op uw bestelling!